Kıbrıs’ta En İyi Gece Kulüpleri

Gece hayatının yaz-kış hiç bitmediği Kıbrıs’ta birbirinden farklı konsepte sahip gece kulüpleri yer alır. Her tarza ve her eğlence anlayışına uygun gece kulüpleri ile herkes dilediği gibi eğlenebilir. Kıbrıs’ta sayısız gece kulübü olmakla beraber, bu sektöre yıllarını vermiş köklü kulüplerde dikkatleri çekmektedir. Her bütçeye ve her tarza uygun mekanlar arasından dilediğiniz kulübe giriş yapabilirsiniz. Çok sayıda gece kulübü olduğundan dolayı rekabet fazladır. Rekabetin fazla olması ise tüketicilere fiyatlar açısından olumlu yansır.

Kıbrıs’ta en iyi gece kulüpleri sıralamasında belirleyeceğimiz ölçütler ise müşteri yorumları, hizmet, personel ilgisi, fiyat ve ulaşım gibi kıstaslar dikkate alınıp bu tablo hazırlanmıştır.

Biyax Night Club

Kıbrıs’ta yaşayanlar ya da Kıbrıs’ın gece hayatıyla alakalı az çok bilgisi olanlar mutlaka Biyax gece kulübünü duymuştur. Biyax sizlere kaliteli hizmetin yanı sıra aynı zamanda en güzel ve çekici dansçı kızları da sunuyor. Muadillerine göre fiyatları biraz yüksek olsa da verilen ücretin tam karşılığını alacağınıza emin olabilirsiniz. Sizler için güzellik ve bakımdan sonra ilgi ve alaka gibi konularda önemliyse eğer Biyax’ı tercih etmeniz yerinde olacaktır.

Harem Night Club

Lefkoşa gece kulüpleri arasında en dikkat çeken bir diğer kulüpte Harem gece kulübüdür. Nasıl bir eğlence olmasını istiyorsanız karşılığını bu kulüpte bulacaksınız. Daha çok Rus asıllı dansçı kızların yer aldığı bu kulüp ile eğlencenin doruklarına çıkacaksınız. Fiyatları nispeten uygun olan Harem Night Club’da kesintisiz eğlenceye katılarak unutulmaz anlar yaşayabilirsiniz.

Playboy Night Club

Elit ve şık bir gece kulübü olan Playboy gece kulübü, sizlere en iyi hizmeti sunabilmek için her daim kendini yenilemektedir. Lefkoşa’da faaliyet gösteren Playboy, ülkelerinin en alımlı ve güzel kızlarını seçerek kendi bünyesinde çalıştırmaktadır. Eğer aradığınız sıra dışı bir deneyim ise bu gece kulübünü tercih edebilirsiniz.

Golden Girls Night Club

Golden Girls gece kulübü, Girne’nin Güzelyalı Bölgesinde yer alır. Kıbrıs gece hayatının vazgeçilmez mekanlarından olarak dikkatleri çeken Golden Girls ile muhteşem deneyimler edinebilirsiniz. Golden Girls dansçı kızları ile kendinizden geçeceksiniz. Köklü bir gece kulübü olan Golden Girls, misafirlerini en iyi şekilde ağırlamakta ve müşteri memnuniyetine önem veren kulüpler arasında yer almaktadır.